PR & Copywriting

Malene Yding

Copywriter og tekstforfatter
same same .. but different!

Same-same, but different!

En copywriter skriver med målet om, at få en bestemt, forudbestemt reaktion: et sign-up til nyhedsbrev, dele et opslag, foretage et køb OG copywriting kan også have som mål at drive kunden hen til denne forudbestemte reaktion med ´det lange seje træk´, og derfor komme til udtryk via fx blogindlæg, der vinder tillid og skaber værdifulde relationer, underviser, guider, oplyser kunden til at gøre sig klar til at foretage den handling, vi ønsker. 

Skal du skrive til pressen, fortælle en god historie til presse – en historie der vil give dig og din virksomhed synlighed i det medie, du skriver til, så vil jeg væge at skrive en pressemeddelelse, og her mener jeg, at tekstforfatteren træder i karakter.

Hvad er det så, jeg kan hjælpe dig med?

Jeg kan og har mange års erfaring med at skrive tekster til alle formål, så uanset om du skal bruge en pressemeddelelse, tekster der er optimeret til google (SEO) til din hjemmeside, tekster til (sælgende) nyhedsbreve eller til det gode opslag på Facebook, sætter jeg ordene sammen, så de får modtageren til at gøre det, som du ønsker.

Tag fat i mig, hvis jeg skal skrive noget for dig. 

Lidt om det, som jeg har skrevet:

Igennem 10 år som presse- og marketingkoordinator i film- og musikbranchen har jeg skrevet et utal af synopsis (den tekst der fortæller, hvad filmen handler om), pressemeddelelser, brochuretekster og salgsbreve.

Herefter har jeg arbejdet 7 år som tekstforfatter og pressekoordinator i isenkrambranchen og skrevet de første 8 pressemeddelelser om den samme skål, Margrethe-skålen! Hvorfor? Fordi målet år efter år var er sælge den, og ja derfor skulle den år efter år have fokus i pressen. Derfor fandt jeg må nye vikler at skrive om den samme skål på – og derfor lover jeg, at jeg også sagtens kan finde på vikler, vi kan bruge til at få pressen til at interessere sig for dig og din virksomhed.

Jeg har skrevet pressemeddelelser, SEO tekster, nyhedsbreve, blogindlæg, facebook og instagram opslag for en lang række personer, produkter og virksomheder heriblandt Ole Henriksen, Mette Blomsterberg (Blomsterbergs), Christian Bitz (BITZ), Södahl, Zone Denmark, Far til fire filmene og filmene De Urørlige og Blå Mænd. Lokalt arbejder jeg sammen med Dare Aktivitetscenter, QM Yoga, Vestbadet, Viborg Svømmehal, Viborg Skøjtebane og Viborg Autoservice.

Må jeg skrive for dig?